Könyvhét 2021
A Móra Kiadó
öszi újdonságaiból
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>öszi újdonságaiból Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Kiemelt

Őszi Könyvhét – hármat egy csapásra

2021.09.16.

Őszi számunk a fesztiváli szezonra készül. Az MKKE 2021. szeptember 20-án közleményében bejelentette, hogy a novemberre tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált elhalasztja – így eggyel csökkent az őszre tervezett fesztiválok száma, de a szervezők előzetes bejelentése szerint lesz Margó fesztivál október 14-től, Győri Könyvszalon november első felében, november 11. és 14. között rendezik meg a 27. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásárt és ebben az élettől pezsgő őszi időszakban még számos kisebb-nagyobb könyves rendezvényre kerül sor.

Ily módon több fesztivál és könyves rendezvény közönségének előzetes informálására is jó lehetőség a könyvújdonságok hirdetése a fesztiváli szezonra október 13-án megjelenő Könyvhétben.
Az idén a lap bejegyzésének 30. évfordulójára emlékező Könyvhét 10000 példányban megjelenő harmadik számának lapzártája: szeptember 30.

A nyomtatott betűnek a mai napig nagy tekintélye van író és olvasó szemében egyaránt. Minden nyomtatott újság az örökkévalóságnak dolgozik: évszázadok múlva is hordozza lapjain a megörökített gondolatot (ha lesz még könyvtár, mely őrzi őket). Világa nem a kapkodó pillanaté, hanem az elidőző szemléleté. Egy újságcikkhez, egy kinyomtatott hirdetéshez vissza lehet térni, nem változtatja formáját, tartalmát, környezetét, megjelenését, és a nyomtatott újságot tovább is lehet adni. (Mint sajtószociológiai felmérések tanúsítják, ez gyakran meg is történik.)

Emiatt bátran kijelenthetjük: egy könyvkiadónak egy nyomtatott könyves újságban érdemes hirdetni. Ehhez ajánljuk a Könyvhetet.

A huszonötödik éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúkból, recenziókból ismerkedhetnek meg a könyvekkel – és a közvetített információik miatt a könyves hirdetéseket is hasznosnak ítélik meg. A Könyvhét hirdetési feltételeiről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető. AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7 – követhető nyomon.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*: