Könyvhét 2022
Móra Kiadó
MONDJAD MÉG!
Mélytengeri Mentőcsapat
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Babák magyar
népi viseletben
Móra Kiadó<br>MONDJAD MÉG! Mélytengeri Mentőcsapat Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Babák magyar <br> népi viseletben
Kiemelt

Könyvhét – a 93. Ünnepi Könyvhéthez időzítve

2022.05.04.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2022. június 9. és 12. között rendezi meg a 93. Ünnepi Könyvhetet és a 21. Gyermekkönyvnapokat.
A Könyvhét 10000 példányban, június 1-jén megjelenő, idei második száma kapcsolódik az Ünnepi Könyvhéthez és a Gyermekkönyvnapokhoz: úgy időzítettük megjelenését, hogy szerzők és kiadók legfrissebb újdonságaikra is felhívhassák a figyelmet.
Lapzárta: május 19.
A nyomtatott betűnek a mai napig nagy tekintélye van az író és az olvasó szemében egyaránt. Minden nyomtatott újság az örökkévalóságnak dolgozik: évszázadok múlva is hordozza lapjain a megörökített gondolatot (ha lesz még könyvtár, mely őrzi őket). Világa nem a kapkodó pillanaté, hanem az elidőző szemléleté. Egy újságcikkhez, egy kinyomtatott hirdetéshez vissza lehet térni, nem változtatja formáját, tartalmát, környezetét, megjelenését, és a nyomtatott újságot tovább is lehet adni. (Mint sajtószociológiai felmérések tanúsítják, ez gyakran meg is történik.)
A huszonhatodik éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúkból, recenziókból ismerkedhetnek meg a könyvekkel.
A lap tartalmának fontos részét képezik a könyvújdonságokról, könyves eseményekről tájékoztató hirdetések is, a hirdetési feltételekről a hirdetési ajánlat menüpontban letölthető pdf-ből lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető, AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7/ – követhető nyomon.

Könyvhét – könyves újság neten és papíron

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/2.ÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés