Könyvhét 2023
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Csokonai Attila
SZABADMATT
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Csokonai Attila <br> SZABADMATT Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Programok
    1 - 10 / 1663      Következő »    Utolsó »  

Jazzköltészeti est a Jedermannban – 2023. 12. 06.

A novemberi lemezbemutató koncertre a leginkább alkalmas helyen, a Fővárosi Állat és Növénykertben kerül sor. A produkció után, az előadásban elhangzott dalok állatszereplőit az állatkert túravezetője segítségével nézheti meg a kíváncsi közönség.

Beszélgetés Szvoren Edina íróval, aki a Budapest Nagyregény józsefvárosi fejezetét is jegyzi 2023. november 23. 17:00

A Vasas Könyvtár a születésnapi rendezvényén a szórakoztató, sírós-nevetős szépirodalmat művelő, és azt a gasztronómiával is összekapcsoló Cserna-Szabó András. és írótársa, Darida Benedek lesz az író-olvasó-találkozó vendége.

A Kálvin Kiadó és a Magyar Bibliatársulat szeretettel várja az érdeklődőket a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál idején a B19 standon.

Jazzköltészet Kukorelly Endre, Gyukics Gábor költők és Ágoston Béla (szaxofon), Pengő Csaba (bőgő) részvételével

Kísérlet 1970 – könyvbemutató a Benczúr Házban

A Magyar Írószövetség szeretettel vár minden kedves érdeklődőt új, 2023-ban induló programjára, a Prózamaratonra, melynek célja a kortárs novellairodalom népszerűsítése.

Idén ismét hatalmas szeretettel, rengeteg mesekönyvvel, regénnyel, foglalkoztatóval, albummal, lapozóval, színezővel és persze ÓRIÁSI kedvezményekkel várunk a 6színben (1066 Budapest, Jókai utca 6.), a Móra Raktárvásáron!

Sok szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket játékos szórakoztató programokkal és könyvbemutatókkal a Gyerekszínpadon, a standunknál pedig könyvújdonságokkal és dedikálással, a 94. Ünnepi Könyvhéten a budapesti Dunakorzón található 59-es standon 2023.06.08. - 06.12. között.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése


KőszeghyÉS Páratlan oldalTandori SzubjektívSzabadmatttandori.huA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés