Babák magyar
népi viseletben
Macskarácsony
Kicsi Csascsi
és a rosszcsont madár
Csibi
tűzoltó lesz
Babák magyar <br> népi viseletben Macskarácsony Kicsi Csascsi <br> és a rosszcsont madár Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Zenés irodalmi programsorozatot indít a FISZ Budapesten

MTI - 2017.09.09.

Fiatal szerzők olvassák fel műveiket improvizatív zenei aláfestéssel vagy beszélnek kedvenc lemezeikről a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) Szövegaláfestő című új zenés irodalmi programsorozatának alkalmain a budapesti Regufe bisztróban - közölte a szervezet az MTI-vel.

Szeptember 18. és október 16. között hétfő esténként a páros heteken fiatal írók és költők olvassák saját verseiket, novelláikat a szöveghez igazodó, improvizatív zenei aláfestéssel. Elsőként Hyross Ferenc, majd október 2-án Borda Réka mutatkozik be a közönségnek, majd október 16-án Horváth Veronika és Tinkó Máté páros készül közös esttel, a zenei aláfestésért DJ Tilos Sanyi felel.
A páratlan heteken ismert írók és költők kedvenc lemezüket a közönséggel együtt hallgatva beszélgetnek majd arról, hogyan hat a zene az életükre és az írásaikra. Elsőként Babiczky Tibor beszél majd szeptember 25-én a Metallica és Lhasa de Sela lemezéről, majd Peer Krisztián hozza el a Lemonjelly.ky-t október 10-én - olvasható a közleményben.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2017/3. számamókus könyvek reklámfüzethosszú hajúmacskarácsonyszülinapirosszcsontCsibi állatorvos leszA hanta banda
Belépés