Osvát Ernő
Aforizmák
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Macskarácsony
A hanta banda -
Őskori kaland
Osvát Ernő <br> Aforizmák Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Macskarácsony A hanta banda -<br>Őskori kaland
Könyvhét.hu online

Zenés irodalmi programsorozatot indít a FISZ Budapesten

MTI - 2017.09.09.

Fiatal szerzők olvassák fel műveiket improvizatív zenei aláfestéssel vagy beszélnek kedvenc lemezeikről a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) Szövegaláfestő című új zenés irodalmi programsorozatának alkalmain a budapesti Regufe bisztróban - közölte a szervezet az MTI-vel.

Szeptember 18. és október 16. között hétfő esténként a páros heteken fiatal írók és költők olvassák saját verseiket, novelláikat a szöveghez igazodó, improvizatív zenei aláfestéssel. Elsőként Hyross Ferenc, majd október 2-án Borda Réka mutatkozik be a közönségnek, majd október 16-án Horváth Veronika és Tinkó Máté páros készül közös esttel, a zenei aláfestésért DJ Tilos Sanyi felel.
A páratlan heteken ismert írók és költők kedvenc lemezüket a közönséggel együtt hallgatva beszélgetnek majd arról, hogyan hat a zene az életükre és az írásaikra. Elsőként Babiczky Tibor beszél majd szeptember 25-én a Metallica és Lhasa de Sela lemezéről, majd Peer Krisztián hozza el a Lemonjelly.ky-t október 10-én - olvasható a közleményben.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2017/2. számamókus könyvek reklámfüzethosszú hajúmacskarácsonyszülinapirosszcsontCsibi állatorvos leszA hanta banda
Belépés