Könyvhét 2022
A Móra Kiadó
újdonságai
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>újdonságai Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Könyvhét.hu online

Tarol az e-könyv az Amazonnál

2010.07.20.

Előnyben az e-könyvek: az Amazon már több könyvet értékesít az Egyesült Államokban elektronikus formában, mint hagyományos, nyomtatot kötetként.
A múlt hónap eladásait tekintve száz nyomtatott könyvre 180 elektronikus jutott, és ebbe nem számították bele az ingyenes e-könyveket - számolt be a vezető internetes áruház hétfőn.
2010 első hat hónapjában háromszor annyi elektronikus könyvet adtak el, mint egy évvel ezelőtt, az áruház azonban pontosabb adatokat nem közölt.
Jeff Bezons, az Amazon vezetője szerint az e-formátum növekvő eladásai annak is köszönhetők, hogy az áruház által kínált Kindle-olvasó ára jelentősen, 259 dollárról 189 dollárra csökkent. Ezen kívül az olvasóra szánt e-könyveket már számítógépeken, az Apple iPhone és iPad készülékein, valamint a Google Android operációs rendszerével felszerelt mobiltelefonokon is olvashatják a vásárlók. 

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/1.Élet és Irodalom AlapítványKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés