Móra Kiadó
nyereményjáték
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br>nyereményjáték Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Online közönségtalálkozók és beiratkozási kedvezmények a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban

MTI - 2020.10.01.

Online közönségtalálkozókkal, beiratkozási kedvezményekkel és a "megbocsátás napjával" készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) a 15. Országos Könyvtári Napokra - közölte az intézmény az MTI-vel csütörtökön.

Október 5-től 10-ig a FSZEK valamennyi tagkönyvtárában 25 százalékos beiratkozási kedvezmény várja a családokat és pedagógusokat. A családi kedvezményt éves tagság vagy éves bérlet váltásakor azok a szülők vehetik igénybe, akiknek 16 év alatti gyermeke már a könyvtár tagja, vagy vele együtt iratkoznak be. A kedvezményre mindkét szülő jogosult - írja a közlemény.
A FSZEK könyvtáraiban október 9-én pénteken lesz a "megbocsátás napja". A lejárat után visszahozott könyvekért ezen a napon nem kell késedelmi díjat fizetni.
A járványügyi helyzetre tekintettel a könyvtár idén online formában rendezi meg a Kortárs és kedvelt sorozat közönségtalálkozóit. Október 5-én Kertész Erzsivel, október 6-án Grecsó Krisztiánnal, október 8-án Háy Jánossal, október 9-én Tóth Krisztinával sugároznak élő beszélgetést a könyvtár közösségi oldalán.
A programsorozathoz egy online játék is kapcsolódik, amelynek feladványait október 5-től 9-ig naponta teszi közzé a könyvtár. A legeredményesebb résztvevők értékes könyvcsomagokat nyerhetnek  - áll a közleményben.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/4. szám címlapjaÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés