Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Megjelent a Gerecse turistatérkép legújabb kiadása

2019.07.30.

Az új kiadásban természetesen javításra kerültek az állandóan változó turistautak, bekerültek az új nevezetességek, megjelentek az új közutak, stb. De ennél a térképnél a rutinszerű korrektúrán kívül három különlegességet mindenképpen ki kell emelni.

A hátoldalon szerepel a Vértes. Azaz, ha valaki megveszi a Gerecse térképet, akkor egy árért két friss turistatérképet kap!

A térképen végig követhető a Tatabánya-Tata-Dunaalmás bicikliút, amelyik Magyarországon egy szokatlanul hosszú és családbarát (azaz majdnem sík) kerekezési lehetőséget kínál.

A kiadvány ábrázolja a tanösvényeket, amelyek korábban elhanyagolt részekre vezetik a turistákat. A Kőpite környékén pl. 4 tanösvény 33 állomása várja a gyalogos és kerékpáros turistákat

Az új Gerecse térkép megvásárolható a tatabányai Turul szobornál létesült Gerecse kapuja  kirándulóközpontban, illetve megrendelhető közvetlenül a kiadótól:,  www.map.hu, szarvas.andras@map.hu.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/1 címlapÉS Páratlan oldal
Belépés