Könyvhét 2021
A Móra Kiadó
újdonságaiból
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>újdonságaiból Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Könyvhét.hu online

Az első "Kindle-milliomos"

2010.07.27.

Stieg Larsson az első író, akinek Kindle-olvasóra digitalizált e-könyvei több mint egymillió példányban keltek el az Amazon Kindle-boltjában.
Az internetes könyvforgalmazó óriás kedden jelentette be, hogy a néhai svéd író Millennium-trilógiájának digitalizált köteteiből rekordmennyiség fogyott. Mint a közlemény megjegyezte: a trilógia darabjai - A tetovált lány, A lány, aki a tűzzel játszik és A kártyavár összedől - minden idők tíz legtöbb példányban megvásárolt Kindle-könyvei közé tartoznak.
Larsson, az Expo folyóirat főszerkesztője ötven évesen hunyt el 2004-ben, anélkül, hogy megérhette volna első könyve megjelenését.
A Millennium-trilógiában Mikael Blomkvist oknyomozó újságíró és egy fiatal, öntörvényű szuperhacker, Lisbeth Salander kalandjai vezetik az olvasót egyre közelebb a körülöttük lévő rejtélyek megoldásához.
A közelmúltban James Patterson amerikai író kiadója, a Hachette Book Goup jelentette be, hogy a regényíró az első, akinek e-könyveiből több mint egymillió példányt adtak el. Ez az adat azonban nemcsak a Kindle-olvasóra digitalizált köteteket fedte, hanem az egyéb e-könyv formátumú eladásokat is.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2021/4ÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyEMMIPKÜ
Belépés