Könyvhét 2022
A Móra Kiadó
újdonságai
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>újdonságai Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Könyvhét.hu online

A Katedrális dúsított e-könyvben

2010.07.20.

Az elektronikus könyvpiac újdonságaként kiterjesztett elektronikus formában jelent meg A katedrális, Ken Follett híres regénye.
A Penguin Group amerikai részlege és a Starz Entertainment közös munkája videó- és audióelemekkel tarkított.
A kiterjesztett e-könyv keddtől érhető el az Apple iPad készülékére alkalmazva, de a hét folyamán iPhone-on és iPodon is hozzáférhetővé válik.
A különleges formátum megjelenését a világhírű regény alapján készült nyolcrészes filmsorozat bemutatójához időzítették.
A Penguin és a Starz projektje a könyv teljes szövegét vegyíti a televíziós produkcióból származó részletekkel. A felhasználók a szerzővel és a színészekkel készült interjúkat is láthatnak, csakúgy, mint jeleneteket a forgatásról. Emellett belehallgathatnak a film zenéjébe, és találkozhatnak egy családfával, amely számos karakter hátterét fedi fel.
A kiterjesztett változat "igazán összetett multimédiás élményt formál Ken Follett történetéből" - vélekedett Molly Barton, a Penguin üzleti fejlesztésért felelős igazgatója, aki részletek említése nélkül arról is beszámolt, hogy a kiadó további hasonló művek megjelentetését tervezi. 

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/1.Élet és Irodalom AlapítványKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés