Könyvhét 2022
Móra Kiadó
MONDJAD MÉG!
Mélytengeri Mentőcsapat
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Babák magyar
népi viseletben
Móra Kiadó<br>MONDJAD MÉG! Mélytengeri Mentőcsapat Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Babák magyar <br> népi viseletben
Könyvhét folyóirat

A MASZRE pályázata

2008.07.12.

Pályázati felhívás

A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete

pályázatot hirdet

az Egyesület tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzők, könyv- és folyóiratkiadók) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek számára az alábbi témakörökben:

a magyar szak- és szépirodalom, a könyv és a folyóirat népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok támogatása (2.1) és a könyvszakmai oktatás tevékenységének támogatása (2.2).

A pályázatokat kizárólag postai úton fogadjuk el. A postára adás határideje: 2008. szeptember 1. A pályázatok elbírálására október 1-ig sor kerül. A részletes pályázati feltételek, a pályázati szabályzat és az adatlap az Egyesület székhelyén (1073 Budapest VII. Kertész u. 41. I. em., 10.00-14.00 óra között), vagy az Egyesület honlapján (www.maszre.hu) megtekinthető, illetve letölthető.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/2.ÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés