Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Livi meséi
Babák magyar
népi viseletben
Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Livi meséi Babák magyar <br> népi viseletben
Könyvhét előfizetés

Egy éves  keresi gazdáját

Az olvasók személyes kapcsolatba kerülnek újságaikkal, kötődnek hozzájuk,  várják, hogy időnként találkozzanak…

A Könyvhét példányainak keresünk ezúton is szerető olvasókat…

A kedves könyves újság

a minden évben a könyv és a szerzői jogok április 23-i világnapjához időzített kiállításra és vásárra, az Európa legnagyobb könyvesboltjának is nevezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

 

a kortárs magyar irodalom több évtizedes hagyományként továbbélő legnagyobb ünnepére, az Ünnepi Könyvhétre és Gyermekkönyvnapokra

 

a hosszú nyári szünetet követő, az év végére felkészülő Nagy őszi újrakezdésre

 

és a minden esztendő legfontosabb könyves csúcspontjának tekinthető Karácsonyi Könyvvásárra megjelenő


válogatott könyvújdonságokról szól olvasójához

Fogadja be a Könyvhetet otthonába

A Könyvhét előfizetésével nem csupán egy évente négy alkalommal megjelenő könyves újságot fizet elő, hanem hozzájárul, hogy a könyvekről beszélő Könyvhét 2017-ben is tovább szólhasson a könyvek és az olvasás dicséretéről

A házhoz kézbesítési szolgáltatás – előfizetés – díja egy évre 2400 Ft

Az előfizetésről:

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ
Előfizetőink a március 17-ig beérkező előfizetésük mellé a Könyvhét kiadója, a Kiss József Könyvkiadó itt felsorolt kiadványai közül választhatnak egyet, amelyet INGYENESEN adunk ajándékba az előfizetéshez, a készlet erejéig, és amely legkésőbb március 31-ig vehető át, kizárólag a Könyvhét szerkesztőségében (1114 Budapest, Hamzsabégi út 31.), személyesen, vagy megbizott útján hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között, előzetes telefonos egyeztetés után. E feltételektől eltérő módon az ajándék könyv igénye nem érvényesíthető.

Pompor Zoltán: A hétfejű szeretet 2280 Ft
Tarján Tamás: Könyvbölcső 2640 Ft
Csokonai Attila: Hófehérke és a berlini fiúk 2640 Ft
Glant Tibor: Emlékezzünk Magyarországra 1956 2490 Ft
Kertész Ákos: Égszakadás, földindulás 2640 Ft
Murányi Gábor: Lapmargó lábjegyzetekkel 2640 Ft

Ha postai úton, csekken fizetné elő, kérjük, jelezze ezt a szerkesztőségünknek telefonon (209 9140), vagy e-mailben (konyvhet@t-online.hu), vagy levélben (1114 Budapest, Hamzsabégi út 31.), és elküldjük az előfizetési díj befizetéséhez a csekkünket.

Az egy évi előfizetés díját banki átutalással is kiegyenlítheti, átutalva 2400 Ft-ot a Kiss József Könyvkiadó – K&H Bank 10201006-50039221 sz. bankszámlánkra.

Mindkét esetben kérjük, hogy pontosan töltsék ki a feladó adatait, illetve a banki közlemény rovatát, mert az előfizetési díj beérkezését követően az ott szereplő névre, címre küldjük el visszaigazoló számlánkat.

(Az átfutási idő a befizetéstől számítva postán kb. 1 hét, a banki utalás rövidebb idő alatt megjelenik a bankszámlánkon, ehhez adódik még a visszaigazoló számla kiküldésének kb. egy hetes időszaka, ezt az időszakot követően a postázott, vagy utalt összegről meg kell érkeznie visszaigazoló számlánknak. Ha nem így történne, kérjük, jelezze azt a fenti elérhetőségeinken.)

Ha átutalásos számla alapján kívánja utalni az előfizetési díjat, kérjük, jelezze fenti elérhetőségeinken (leggyorsabban az e-mail ér célba), és a számlát postázni fogjuk.

Az előfizetés megrendelésekor, vagy a bankszámlánkra utaláskor, kérjük jelezzék, hogy melyik ajándékkönyvet választották ki.

 

 

 

 

 

 

A Könyvhét és kiadója, a Kiss József Könyvkiadó adatai:
A Könyvhét (ISSN 1418-4915) 2017-ben 4 alkalommal jelenik meg 10000 példányban, az éves előfizetés díja 2400 Ft
A kiadó és a szerkesztőség címe: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 31. Telefon 2099140
E-mail: konyvhet@t-online.hu Weboldal: www.konyv7.hu
Kiadja a Kiss József Könyvkiadó, Kereskedelmi és Reklám Kft
Adószám: 11788209-2-43
Fővárosi Bíróság Cégbírósága 0109676794

(Illusztráció: válogatás korábbi számaink címlapjaiból)

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2017/4. számaA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyKarácsonyi kalandHolly elveszett varázspálcájaRőtszakáll, a koboldkalózA királylány álmamacskarácsonyNKA
Belépés