Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Kiemelt

A Könyvhét 2020-ban is megjelenik

2020.01.07.

Örömmel tudatjuk olvasóinkkal (barátainkkal és üzletfeleinkkel, szerzőinkkel, szerzőkkel, fordítókkal, kiadókkal, könyvtárosokkal, magyar nyelv- és irodalom tanárokkal, könyvszakmai dolgozókkal és mindenki mással), hogy a Könyvhét 2020-ban is megjelenik.

Ez az örömhír ténylegesen az, hiszen minden év végén mindig bizonytalan volt, hogy lesz-e jövő évünk. Most partnereink bizalmának hála, ismét nekiindulhatunk az új évnek, amely ugyanolyan döcögős és nehéz lesz, amilyen – támogatások híján – az utóbbi néhány volt, de partnereink segítségével végigbotorkálunk rajta.

Némi „szolgálati” információ a Könyvhétről:
A több évtizedes múltra visszatekintő könyves újság első száma 1997 őszén jelent meg, és attól kezdve kéthetenként tudósított könyvújdonságokról, a könyvszakma eseményeiről és a kortárs magyar irodalom alkotóiról, egészen 2004 végéig, azután havilap lett 2011 végéig, azóta évente négy alkalommal jelenik meg. Honlapja – a www.konyv7.hu – 2008-ban a nyomtatott változattal azonos célokat követve indult el, és azóta is a nyomtatott lap kiegészítőjeként működik, önálló, csak a honlapon olvasható interjúkat, tudósításokat is közölve. A lap tartalmának fontos részét képezik a könyvújdonságokról, könyves eseményekről tájékoztató hirdetések, a hirdetési feltételekről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. A lap története a honlapon – a Könyvhét húszéves menüpontra kattintva – ismerhető meg részletesebben. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető. A Könyvhét 2020-ra előfizethető, az előfizetésről részletes információk idekattintva érhetők el.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/1 címlapÉS Páratlan oldal
Belépés