ProsperoD
disztribúciós könyvterjesztés
Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Külföldi könyvek
webshopja
ProsperoD<br>disztribúciós könyvterjesztés Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Külföldi könyvek <br> webshopja
Kiemelt

A Kertész Imre Intézet konferenciája, Győri Könyvszalon, tizenhetedszer, Kádár-kori magyar irodalom – Heti KÖNYVHÉT

2017.11.15.

Több mint száz program a 23. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron
Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló, több mint száz programmal várja az érdekélődőket a 23. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár, amely Erdély legnagyobb magyar könyves szakmai rendezvénye - közölték szerdán a szervezők.

XVII. Győri Könyvszalon - Sándor György kapja az alkotói díjat -
Sándor György kapja a 17. Győri Könyvszalon alkotói díját, a péntektől vasárnapig tartó rendezvény 113 programmal várja a látogatókat - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján kedden Győrben.

A magyar nyelv napja - Az Erdélyi Magyar Írók Ligáját díjazta az RMDSZ és a Communitas Alapítvány
Az Erdélyi Magyar Írók Ligáját (E-MIL) díjazta hétfő este a kolozsvári Bánffy-palotában a magyar nyelv napja alkalmából a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a szövetség által létrehozott Communitas Alapítvány.

Összművészeti programok a váci Kaleidoszkóp VersFesztiválon
Egész estés, Arany-balladákból összeállított táncszínházi előadás, zenei, programok, filmvetítés, interaktív kiállítás és közös szavalás is lesz az idei váci Kaleidoszkóp VersFesztiválon november 23. és 26. között.

Kétnapos konferencia a Kádár-kor magyar irodalmáról Szegeden – 2017. november 16-17.
Hallgatag évtized, az 1970-es évek címmel rendez kétnapos konferenciát csütörtökön és pénteken a Szegedi Tudományegyetem Magyar Irodalmi Tanszéke és a Szépírók Társasága - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Erdélyi régészet – T. Szabó Csaba kötetének bemutatója
Ismeretterjesztő kötetet mutattak be Erdélyi régészet címmel pénteken Budapesten. T. Szabó Csaba régész, a könyv szerzője elmondta, munkájának fő célja párbeszédet nyitni a régészettudomány és a nagyközönség között.

Megjelent a rock története sorozat negyedik kötete
A Nirvanától az Oasisen, Björkön, a Radioheaden és a Massive Attacken át a Beastie Boysig a kilencvenes évek nemzetközi rockzenei főszereplőit, történéseit mutatja be A rock története sorozat most megjelent negyedik kötetében Jávorszky Béla Szilárd és Dömötör Endre.

Zenei fesztivál az irodalom szerelmeseinek Thomas Mann Varázshegye ihletésére
Thomas Mann Varázshegye ihlette a budapesti Zeneakadémián november 16. és 19. között megvalósuló kamara.hu fesztivál repertoárját.

A Kertész Imre Intézet konferenciát szervez, az író kiadatlan műveit is megjelenteti
Kiadatlan Kertész Imre-művek megjelentetését is tervezi a 88 éve született irodalmi Nobel-, Kossuth-, Herder- és József Attila-díjas magyar író, a Magyar Szent István Rend birtokosa nevét viselő intézet.

A márványarcú miniszter – életrajzi könyv jelent meg Berzeviczy Albertről
A márványarcú miniszter címmel életrajzi könyv jelent Berzeviczy Albert egykori kultuszminiszterről, a Magyar Olimpiai Bizottság első elnökéről.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2018/3.ÉS Páratlan oldalA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyKarácsonyi kalandHolly elveszett varázspálcájaRőtszakáll, a koboldkalózA királylány álmamacskarácsony
Belépés