Könyvhét 2022
A Móra Kiadó
ÚJDONSÁGAI
Mélytengeri Mentőcsapat
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Babák magyar
népi viseletben
A Móra Kiadó<br>ÚJDONSÁGAI Mélytengeri Mentőcsapat Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Babák magyar <br> népi viseletben
Kiemelt

A Kertész-Esterházy emlékKönyvhét idekattintva szabadon letölthető

Könyvhét - 2020.11.08.

A Könyvhét megjelenésének 20. évfordulója alkalmából, 2017-ben készítettük el az előző évben elhunyt Esterházy Péter és Kertész Imre emlékére a Kertész-Esterházy e-könyvet. A Könyvhétben megjelent recenziókból, interjúkból állítottuk össze a kiadványt, kiegészítve néhány, összefüggéseivel a témához szorosan kapcsolódó más írással. Annak idején a hírlevelünkre feliratkozók kaphatták meg, most, három évvel később, regisztráció, e-mail cím megadása nélkül, közvetlenül szabadon letölthető honlapunkról.

A cikk- és interjúgyűjteménnyel saját történetünkre is visszatekintünk, és – azt reméljük – egyben Kertész Imre és Esterházy Péter olvasóinak, tisztelőinek is hasznos kiadvánnyal szolgálhatunk.

Az e-könyv olvasói meggyőződhetnek majd arról: az írások így együtt olyan új jelentéseket és hangulatokat nyernek, amelyek éppen az időben egymástól elkülönülve történő megjelenés miatt a maguk idején nem érvényesülhettek.

A Könyvhét ezzel az ingyenes e-könyvvel, a Kertész-Esterházy emlékKönyvhéttel emlékezett 2017-ben a magyar irodalom 2016-ban elhunyt két kiemelkedő személyiségére.

A Kertész-Esterházy emlékKönyvhét regisztráció, e-mail cím megadása nélkül, közvetlenül szabadon letölthető ezen az oldalon.

Kattintson a képre vagy a linkre:

Kertész-Esterházy emlékKönyvhét e-könyv pdf verzióban

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/2.ÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés