Könyvhét 2021
Móra Kiadó
újdonságai
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
Móra Kiadó <br> újdonságai Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Kiemelt

Kezdje újra a könyves évet a Könyvhéttel

2020.05.15.

Irány a forgalom – újratervezés 2020

A január-februári könyves évkezdést brutálisan megakasztotta a koronavírus-járvány. Elmaradt a Könyvfesztivál, el az Ünnepi Könyvhét, a kiadók későbbre halasztották az újdonságaik megjelenését, és elmaradt a Könyvhét áprilisi száma is.

A korlátozások lassan megszűnnek, a vidéki könyvesboltok kinyitottak, itt az ideje újrakezdeni a könyves évet. A kiadók sok-sok különlegesen érdekes, május végén, június elején megjelenő könyvvel indulnak újra, a nyomtatott Könyvhét pedig idei első, 10000 példányban megjelenő számával – melynek lapzártája május 28. – kezdi újra a 2020-as könyves évet, hírt adva ezekről az izgalmas újdonságokról.

Az újságos standok kínálata is bizonyítja, hogy a nyomtatott sajtó – némely laptípus nehézségei ellenére – mindmáig megőrizte magas presztízsét, mert nyomtatásban megjelenni szerzőnek, szereplőnek, hirdetőnek egyaránt vonzó.
A nyomtatásban megjelenő hirdetések nem tűnnek el egy kattintásra, nem mennek ki a formájukból, megtartják helyüket.
Az olvasó a kiolvasott példányt tovább tudja adni a családtagjainak, a barátainak, és ezt figyelembe véve bizonyos, hogy a Könyvhét 10000 példánya még nagyobb számú olvasóhoz jut el.
A több mint húsz éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói ismerik, szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúk, recenziók olvashatók – és a könyves hirdetéseket is hasznosnak ítélik meg a közvetített információk miatt. A hirdetési feltételekről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. A lap története a honlapon – a Könyvhét húszéves menüpontra kattintva – ismerhető meg részletesebben. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Kiemelt

A 30 éves Könyvhét a 92. Ünnepi Könyvhéthez időzítve

A Könyvhét megjelenik június 2-án, és ha az Ünnepi Könyvhetet esetleg el kell halasztani, de október 13-a előtt megtartják, akkor ez a mi idei második számunk ünnepi könyvhetinek tekinthető, hiszen a legközelebbi számunk október 13-án lát majd napvilágot.

Könyvhét 2021/1. szám címlapjaÉlet és Irodalom AlapítványKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés