Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Programok
    1 - 10 / 1538      Következő »    Utolsó »  

Minden évben hatalmas lelkesedéssel készülünk a Könyvhétre. Ez 2020-ban, a Móra 70. születésnapi évében sincs másképp. Bár idén a Dunakorzó helyett az internet szélessávú szupersztrádáján találkozhatunk, bízunk benne, hogy nem okozunk csalódást a gyermek- és ifjúsági könyvek rajongóinak.

2020. 05. 20-án 18:00 órakor a Móra FB-oldalán ÉLŐben találkozhatnak a rajongók a LOL-könyvek sorozat egyik legkedveltebb szerzőjével: Cookie O’ Gorman-nel.

„Eredj, ha tudsz…” 48. Tokaji Írótábor, 2020. augusztus 13-16.

Bár a 27. Nemzetközi Könyvfesztivál idén nem tölti meg a Millenáris Parkot, a Cerkabella, a Csimota, a Móra és a Pagony könyvkiadó egész napos gyerekkönyv-fesztivállal várja az interneten a családokat! A kiadók célja, hogy elvigyék a családok otthonába a minden évben nagyon várt Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál legizgalmasabb pillanatait.

Felhívás - XVI. Janikovszky Éva Meseíró Pályázat

A Pál Utcai Fiúk hangoskönyv dedikálás

A Hungarovox Kiadó könyvbemutatója a Rátkai Klubban (2020. márc. 19.)

Lázár Balázs könyvbemutatója a Magyar Napló Könyvesboltban (2020.03.05.)

Az Írók Boltja közleménye: Kedves Vásárlóink, Látogatóink! A helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig ZÁRVA tartunk! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. márciusi könyvbemutatóink, programjaink ELMARADNAK! Köszönjük megértésüket.

Jazz-költészet a Zsivágóban 2020. február 27-én

Ajánló tartalma:

Új kód kérése


Könyvhét 2020/1 címlapÉS Páratlan oldal
Belépés